Pages Menu
Facebook
Categories Menu

Green Garden Brand

green_garden_logo

Green Garden robna marka je u vlasništvu Sjemenarne d.o.o. Široki Brijeg i vodeća je marka u segmentu sjemena i sadnog materijala u Bosni i Hercegovini. Green Garden brandom je označen širok broj različitih proizvoda i Green Garden čini krovnu marku skupine proizvoda iz različitih kategorija, namjenjenih hobistima i potrošačima roba široke potrošnje.

U sklopu branda Green Garden su razni proizvodi  podijeljeni u više grupa/kategorija:

  • Sjeme povrća ( u asortimanu Green Garden sjemena možete pronaći sve vrste povrća, cvijeća, začina, dostupna u raznim pakiranjima)
  • Sjemena za ukrasne travnjake (u ovom asortimanu  imamo kvalitetna sjemena za razne travnjake: sunčane travnjake, sjenovite travnjake, sportske travnjake, parkovske travnjake, za dosijavanje postojećih travnjaka  koja su također dostupna u raznim pakiranjima.
  • Sadnice ruža (Green Garden asortiman sadnica ruža čine razne sorte ruža mjesečerki, ruža čajevki, ruža puzavica, mini ruža, te ruža stablašica)
    Sadnice voćaka (u Green Garden asortimanu sadnica voćaka nalaze se razne vrste voćaka)
  • Sadnice ukrasnog bilja i grmova (razne vrste ukrasnih grmova i ukrasnog bilja možete pronaći u našem  Green Garden asortimanu)
  • lukovice (asortiman Green Garden lukovica koje imamo u ponudi pokriva sve vrste lukovica kako iz proljetne tako i iz jesenje kolekcije.)
  • Proizvodi za zaštitu i njegu biljaka (o biljkama se treba brinuti i zaštiti ih da bi mogle biti ono što jesu, a za to su tu naši proizvodi iz asortimana za zaštitu i njegu biljaka: razna gnojiva za biljke, zaštitni preparati protiv nametnika, zaštitni balzami i sprejevi.)

Proizvodi/oprema na radu (sve što Vam je potrebno za rad u vrtu možete pronaći u Green garden opremi na radu)

Razni proizvodi za široku primjenu (u ovom asortimanu imamo širok izbor proizvoda za hobiste)

Green Garden brand je prisutan u svim većim prodajnim centrima, te u malim poljoprivrednim apotekama i trgovinama vrtnom opremom. Misija Green Garden branda opisana je u postojanju i djelovanju: Naše sjeme za bolji urod…i čini osnovu u procesu odabira i primjene marketinškog miksa. Green Garden je postao prepoznatljiv brand u Bosni i Hercegovinipo po kvaliteti i raznovrsnosti proizvoda koje nudi svojim kupcima.

Brand Green Garden svoju tržišnu vrijednost mjeri kroz prepoznatljvost svojih proizvoda i kvalitete, te povjerenju i lojalnosti koje uživa kod kupaca. O vrijednosti robne marke najbolje govore kupci koji kupuju Green Garden proizvode sa povjerenjem i sigurnošću iz godine u godinu.

Brand Green Garden, prema našem istraživanju iz 2011. godine, zauzima preko 50% tržišnog udjela u Bosni i Hercegovini u području sjemena i sadnog materijala. …Green Garden je dobio status Superbranda BIH 2011./2012. godinu, koji potvrđuje prepoznatljivost, kvalitetu i dugotrajnost branda Green Garden. Promocija Sjemenarna branda Green Garden vrši se putem vlastitih izvora promocije:

KLUB Green Garden i glasilo Green Garden kao i u suradnji sa drugim medijima Klub Green Garden i glasilo Green Garden dodatno su učvrstili poziciju Green Garden branda i širokog asortimana proizvoda ovog branda na tržištu Bosne i Hercegovine, te ga učinili još prepoznatljivijim i bližim kupcima.

Klub Green Garden već dugi niz godina okuplja hobiste i profesionalace koji su redovni kupci u maloprodajama Sjemenarne, kao i znatiželjnike koji žele znati sve novitete iz svijeta poljoprivrede.

U sklopu Green Garden Kluba Sjemenarna već dugi niz godina izdaje i svoje Green Garden glasilo.